Hoe wij te werk gaan

Stappen Omschrijving
Stap 1 Op basis van door uw aangeleverde informatie via email, telefoon of bezoek aan huis, sturen wij uiterlijk binnen 1 werkdagen een vrijblijvende en op maat gemaakte offerte.
Stap 2 Optioneel: Indien u ervoor kiest, kunnen wij een test verzorgen van maximaal 2 minuten, deze test zullen wij encrypted/ beveiligd aan u opsturen via We transfer. Het uitvoeren van deze test kost € 15,- per type verwerking.
Stap 3 Akkoord op de offerte en (optioneel) op de test.
Stap 4 Na ontvangst van de films, video's en negatieven zullen wij deze allereerst controleren en bij een eventueel probleem direct met u contact op te nemen hoe deze opgelost kan worden.
Stap 5 Uw bestelling zal hierna in productie genomen worden en ontvangt u van ons een bevestiging met verwachte uitlevering via email.
Belangrijk: De privacy en beveiliging van uw waardevolle films en dia's/ foto's staat bij ons voorop. Wij houden ons volledig aan de wettelijke regels hieromtrent. Dit beslaat het gehele proces van maken offerte, uitvoeren van een test, verwerking en teruglevering.
Geen viewer/ videorecorder meer in uw bezit om vooraf films/ video's te bekijken: Geen nood. U kunt bij ons tijdelijk een videorecorder in bruikleen krijgen.